Tärkein       Meistä      Tilausohjeet      Yhteystiedot

 
 
Lietuviškai   Latvian   Estonian   Polish   Finnish   Pусский   English       
 
 
   

Produktai

 

Hatut

Pyyhkeet

 
 

Material

  Ainutlaatuisuus   Made  
             
 
  Kaikki saunahatut tehdään kuiva- eli neulahuovutusmenetelmällä. Tämä huovutusmenetelmä ei vahingoita villan kuituja lainkaan. Materiaalista tulee erittäin elastinen ja pörröinen, ja se imee kosteutta hyvin, joten se suojaa päätä tehokkaasti kuumuudelta. Tuotteeseen voidaan brodeerata asiakkaan pyytämä slogan, nimi, kuva tai yrityksen logo. Kaikki hattumallit ovat kooltaan ”yksi koko sopii kaikille”, sillä hatut muotoutuvat erinomaisesti käyttäjänsä pään muotojen mukaan.   Tuotteemme on valmistettu kangasta, joka vastaa turvallisuuden ja hygienian vaatimuksia, ja korkealaatuisista ja ekologisista materiaaleista, jotka ovat Oeko-Tex Standard 100-sertifioitut.  
     
  Meistä

Yksityisyritys "Natūrali tekstilė" aloitti toimintansa vuonna 1999. Yritys on omaksunut kaikki saunahattujen ja tarvikkeiden valmistuksen hienouksia, uudistanut laitteita ja teknologiaa, ja on tullut yksi suurimmista valmistajista Baltian maissa , joka harjoitaa omien tuotteiden vientikauppaa ulkomaille.

Tuotteemme on valmistettu kangasta, joka vastaa turvallisuuden ja hygienian vaatimuksia, ja korkealaatuisista ja ekologisista materiaaleista, jotka ovat Oeko-Tex Standard 100-sertifioitut.
Osaavan ja kokeneen henkilökunnan voimin ja tarkan tuotantoprosessin avulla pystymme tuottamaan laadukkaita tuotteita ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.
Asiakkaat, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta, luottaa yritykseen.
Pyydettäessä, voimme kirjailla kirjoituksen, nimen, kuvan, tai yrityksen logon.
Luomme halutun muodon, tai mallin hattuja.

Kaikki hattujen mallit ovat yleismallisia, jotka sopivat hyvin päähän.

Yritys harjoitaa vähittäis-ja tukkukauppaa.


 
     
      www.saunagoods.eu

Tärkein       Meistä      Tilausohjeet      Yhteystiedot